Bakeries/pastries by chain

Emmerys bakeries/pastries

Emmerys – økologisk bageri

Emmerys er et økologisk bageri med sans for den gode smag - og den gode krumme. Det er et 100% økologisk bageri, der laver håndlavet brød, kage og wienerbrød - og ikke at forglemme de prisvindende croissants. Derudover serverer de også den bedste økologiske kaffe, så du kan få den komplette morgenmad eller frokost.

Emmerys er en voksende kæde, der i dag har over 30 bagerier beliggende i København og Århus. Her bliver der dagligt købt bagværk, kaffe og kager af både de morgenfriske typer og dem, der gerne vil starte lidt mere roligt ud. Og så selvfølgelig dem, der gerne vil forkæle sig selv med lidt ekstra sødt til kaffen.

 

Take-away bagværk og kaffe

Dit bagværk og din kaffe fra Emmerys kan nydes som take-away, så du kan tage det med på farten. Hvad end det er din tur til at tage morgenmad med på arbejde, til en hurtig frokost i mellem aftaler, eller til et hyggeligt morgenmadsbord på en søndag med familie og venner. Menukortet er nemlig lavet med øje for at stille din sult hele dagen - uden at gå på kompromis med den gode smag, økologi og kvalitet.

Du kan bestille dit take-away morgenbrød eller frokost gennem Bak.dk, så gør vi det hele lidt nemmere og leverer det direkte til din dør, så du kan bruge tiden på det du i virkeligheden har lyst til. For vi ved godt, at det sidste du har lyst til er at stå i kø hos din lokale bager.

 

Emmerys til morgenmad

Til morgenmaden kan du blandt andet finde en komplet morgentallerken med brød, blødkogt æg, smør, ost og skyr med årstidens kompot og granola, eller et klassisk smurt rundstykke - måske endda med et lille twist med hummus, fennikelpølse, chokolade- og hasselnøddecreme eller noget helt fjerde. Derudover kan du også dagligt finde lækkert wienerbrød og friskbagt brød.

Til morgenmadsbordet kan du også tilføje forfriskende juice, æblemost eller måske en økologisk saft. Så bliver du med garanti populær hos din familie eller venner.

 

Emmerys til frokost

Emmerys kan også stille din frokostsult. Her kan du bestille en lækker grillet focacciasandwich - prøv blandt andet en sandwich med fennikelpølse. ost, persillepesto og spinat. Eller måske du mere er til en vegetarisk sandwich med avocado, persillepesto, syltede rødløg og spinat.

Du kan også finde en rugbrødssandwich på Emmerys menukort - her kan du eksempelvis prøve med røget laks, hvidløgsost og spinat, eller en spicy udgave med chipotle-tun og spinat.

Sluk også tørsten med en læskende juice, saft eller sodavand. Og glem ikke den søde sult, der ofte opstår ved eftermiddagstid. Hos Emmerys kan du finde både kager, wienerbrød og andre søde sager på menukortet. For nogle gange er det bare okay at forkæle sig selv lidt ekstra.

 

Bestil i dag

Bestil dit økologiske brød, kager, wienerbrød og sandwich - eller måske en komplet morgentallerken fra Emmerys her hos Bakerlane.dk.

Det eneste du skal gøre er at bestille på vores website eller gennem vores Bakerlane app, og så leverer vi det til din dør, dit arbejde eller hvor end du måtte befinde dig. Så bliver det ikke nemmere.

Vil du gerne have inspiration til din morgenmad, frokost eller aftensmad? Følg med på vores Instagram og Facebook.

We use cookies to provide you with a better service. Carry on browsing if you're happy with this, or find out how to manage here.