Subscribe to newsletter
  • Basket

Dough Girls bakeries/pastries!

Use your current location Couldn't get location
Recently searched
Can't find your address? Advanced search

Bakeries/pastries by chain

Dough Girls bakeries/pastries

Dough Girls - Mere End Bare End Donut

Historien om Dough Girls Doughnut er mere end bare en historie om donuts. Det er en historie om en familie, som er rejst verden rundt for til sidst at forelske sig i Danmark, og starte de to forretninger Dough Girls Doughnut og Dough Girls Kitchen. 

Pamela er vokset op i sine forældres tyske bageri i Australien, hvor hun har boet i hele sit liv. Da hun mødte sin mand rejste de rundt i Europa med hans job, men ingen steder føltes helt som hjem. Indtil de på en ferie tog til Danmark. Den danske kultur og madscene fik dem til at flytte fra alt, og slå sig ned i Danmark med deres to børn. Kort efter flyttede Pamelas forældre med, og de åbnede Dough Girls Doughnuts. 

Et Familie Bageri Med en Passion for Donuts

Hos Dough Girls Doughnuts står Pamela og hendes søster for driften af butikkerne, mens hendes forældre står i bageriet hver nat, for at berige Københavnernes morgener med friskbagte donuts. Familien samles ofte om, at udvikle nye smage, glaseringer og former.

Nye Donuts Hver Måned

Hver eneste måned lancerer Dough Girls Doughnuts nye variationer, som for eksempel Donuts med æble, citron og timian eller donuts med honning glasur og pollen. Dertil customizer de med glæder de former du vil have. Skal dine donuts stave “Tillykke med fødselsdagen”, “Jeg elsker dig”, eller andet så kan det nemt bestilles. På samme måde med pynten. Ønsker du at de skal glaseres i smukke motiver, gør de gerne det. 

Dough Girls Kitchen

I 2021 åbnede Dough Girls en restaurant i det nye Nordhavn, hvor de ikke alene har et bred udvalg af de populære donuts, men også laver en fantastisk morgenmad. Pandekager i mange varianter, French Toast, Brunch Platter og meget mere kan du nyde i deres restaurant. Og så er alle deres råvarer endda økologiske, og de har et væld af veganske muligheder. 

Bestil fra Dough Girls Kitchen eller Dough Girls Doughnut I Dag

Du kan bestille de lækre donuts og den fantastiske morgenmad, og få den leveret ved din hoveddør når familien skal forkæles med morgenbrød på sengen. Og skal kollegerne forkæles, så leverer vi med glæde på din arbejdsplads. Det eneste du skal gøre, er at bestille deres bagværk på bakerlane.dk, og så klarer vi resten.

Vil du inspireres yderligere? Tag et kig på vores blog, instagram eller facebook

 

We use cookies to provide you with a better service. Carry on browsing if you're happy with this, or find out how to manage here.