Om BAKER LANE

Velkommen til BAKER LANE!

På BAKER LANE har du mulighed for at bestille brød og kager fra de bedste bagere og konditorer i Københavnsområdet - til levering på arbejdspladsen eller hjem til dig selv.

Du kan få leveret fra din lokale yndlingsbager/-konditor - eller du kan vælge at prøve noget nyt fra en bager/konditor i en helt anden del af byen.

Du kan vælge at bestille til afhentning i butikken og på den måde undgå unødig ventetid.

Hvis du har brug for at få samme ordre leveret på samme tid hver uge, kan du gentage bestillingen, så den fungerer som et abonnement.

På BAKER LANE kan du også bestille morgenmads- og kagepakker. Her skal du blot indtaste antallet af personer og markere, om du har brug for tilbehør som fx. smør og marmelade.

Så snart du har afgivet din ordre, vil du modtage en bekræftelse med angivelse af leveringstidspunkt. Da varer kan være udsolgt, anbefaler vi, at du bestiller i god tid.

Hvis du er en virksomhed, kan vi tilbyde kredit, så det bliver enkelt for jer.

BAKER LANEs logistikpartner har mere end 10 års erfaring med levering af mad fra premium restauranter.

Med de bedste leverandører inden for brød og kager - og et meget erfarent logistikteam, er det BAKER LANEs mål, at dine bestillinger formidles og leveres præcis som ønsket.

Vi håber, at vi kan give dig mange gode oplevelser med BAKER LANE.

BAKER LANE ApS er ejet og kontrolleret af Takeout Group A/S.

Vores CVR nummer er DK 38900226, og vi har adresse på Skudehavnsvej 3, 2150 Nordhavn.

 

Har du spørgsmål, så kontakt vores kundeservice på info@bakerlane.dk.

 

visa-icon mastercard-icon amex-icon discover-icon jcb-icon dinner-icon maestro-icon

Vi bruger cookies for at give dig en bedre service. Fortsæt på siden hvis du er ok med dette, eller læs mere om vores here.